محمدرضا هوشیار

شعار سال

خبر ویژه

پیام تبریک مدیرکل بهزیستی فارس به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

محمدرضا هوشیار مدیرکل بهزیستی فارس با صدور پیامی روز ارتباطات و روابط عمومی را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت :

به گزارش روابط عمومی بهزیستی فارس متن پیام به شرح زیر است:

نامگذاری ۲۷ اردیبهشت ماه به نام روز ارتباطات و روابط عمومی که به مثابه آینه تمام نمای انتظارت و مطالبات مردم از سازمان‌ها و نهادها عمل می کنند، بیانگر اهمیت روز افزون شبکه‌های ارتباطی در دنیای پیچیده امروز است. بر این اساس، این روز فرصتی مغتنم برای بازبینی هوشمندانه و منصفانه راه‌های طی شده در جهت تعامل و تامین دانش اجتماعی و نیز ترسیم و تبیین افق ها و چشم اندازهای روشن برای فردای بهتر است.

روابط عمومی و ارتباطات، سازوکار مهم همدلی و همزبانی مردم و از عوامل تاثیر گذار درتوسعه جوامع انسانی و بعنوان سرمایه‌ای ارشمند محسوب می شود.

بی‌شک، دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و نقش اصحاب خبر و رسانه به عنوان مشعل داران توسعۀ آگاهی که با به‌کارگیری هنر، مهارت، تدبیر و دانش خود، فضایی سالم برای اطلاع رسانی شفاف و ارتباطات اثربخش بین مردم و سازمان‌ها را فراهم می‌کنند، انکارناپذیر بوده و قابل تقدیر است.

اینجانب ضمن پاسداشت مجاهدت و تلاش‌های همکاران ارزشمندم در روابط عمومی‌های خانواده بزرگ بهزیستی، ۲۷ اردیبهشت‌ماه، روز ارتباطات و روابط‌عمومی را به یکایک تلاشگران این عرصه خطیر که با الهام از هم افزایی، هم اندیشی و همسویی در جهت تحقق اهداف سازمانی فعالیت می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض کرده و برای آنان از درگاه خداوند حکیم، پیروزی، بهروزی و عاقبت به خیری طلب می‌کنم.

محمدرضا هوشیار مدیرکل بهزیستی فارس

https://www.behzisti.ir/news/137532/پیام-تبریک-مدیرکل-بهزیستی-فارس-به-مناسبت-روز-ارتباطات-و-روابط